پنجشنبه، بهمن ۲۱، ۱۳۸۹

سيد محمد خاتمي كف خواست اصلاح طلبان را براي حضور در انتخابات آتي اعلام كرد

منبع خبر سایت پارلمان نیوز است

سيد محمد خاتمي در ديدار با اعضاي فراكسيون خط امام(ره) مجلس شوراي اسلامي كف خواست اصلاح طلبان را براي حضور در انتخابات آتي اعلام كرد:1- آزادی زندانيان و ایجاد فضای آزاد برای همه احزاب و گروهها و رفع محدودیت های نا به جا2- پای بندی همگان بخصوص مسئولان به قانون اساسي و اجرای همه جانبه و کامل آن بخصوص اهتمام به روح قانون اساسی؛3- فراهم آوردن سازوكاري براي برگزاري انتخابات سالم و آزاد.



اگر اين شرايط محقق شد تصميم مي گيريم كه چگونه عمل كنيم./اگر اصلاح طلبان جايگاهي در ميان مردم ندارند چرا تمهيداتي فراهم مي كنيدتا آنها در معرض راي مردم قرار نگيرند؟/نمي شود به جز يك سليقه براي همه سليقه ها انواع محدوديت ها را ايجاد و انواع اتهامات را رديف كرد و بعد گفت آزادي و مردم سالاري وجود دارد/نمي شود كساني را كه در جبهه ها بودند، هشت سال از انقلاب و مردم دفاع كردند و در كنار امام خدمات شايسته اي به نظام داشته اند را به اتهام دروغ ضديت با نظام حبس يا حذف كرد/اقليت مجلس با تمامي ملاحظات پيدا و پنهان خوب عمل كرد/ اگر قانون هدفمندی یارانه ها به درستي و خوبي اجرا نشود همه زيان خواهيم ديد/حوزه تحقيق و تفحص و نظارت مجلس بر همه اركان اعم از نظامي ، امنيتي ، سياسي و حقوقي و غيره است/مجلسي كه بر آمده از اراده آزاد وتصميم واقعي مردم باشد ، مي تواند جلوي ديكتاتوري ها و انحرافات و بسياري از مشكلات و كجرويها را بگيرد/حد اهانت از اشخاص و افراد به نهادهايي چون مرجعيت رسيده است و هيچكس در مقابل اهانت کنندگان نمي ايستد و به راحتي دروغ مي گويند/



رييس جمهور سابق كشورمان در ديدار سه ساعته با اعضاي فراكسيون خط امام مجلس شوراي اسلامي كه یکشنبه شب صورت گرفت به تحليل فضاي داخلي و خارجي كشور و تهديدات پيش روي انقلاب وارايه راهكارهاي همگرايي نيروهاي دروني نظام با توجه به اراده و خواست عمومي مردم پرداخت و بر ضرورت حضور فعالانه تمامي دلسوزان به اصل نظام و انقلاب براي عبور از شرايط كنوني تاكيد كرد.





تبریک ولادت حضرت مسیح و گرامیداشت خاطره قربانیان زلزله بم



به گزارش پارلمان نيوز ارگان رسمي فراكسيون خط امام مجلس شوراي اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد خاتمي در ابتداي اين نشست ميلاد حضرت مسيح پيامبر صلح و سلام را به همه حق طلبان و دوست داران حقيقت و عاطفت به خصوص هموطنان مسيحي تبريك گفت و اظهار اميدواري كرد تا در دنياي پراز ستم و بيداد و تحقير، انسانها با الهام از اين پيامبر بزرگ و حضرت ختمي مرتبت شاهد دگرگوني اوضاع به نفع بشريت و اخلاق و معنويت باشند.

رييس جمهور سابق كشورمان با اشاره به پنجم تير ماه سالروز وقوع زلزله شهرستان بم و همچنين زلزله اخير كرمان فقدان جمع كثيري از همو طنانمان را تسليت گفت و از همه كساني كه با تلاش و كوششان توانستند تا بخشي از آلام بازماندگان را تسلي دهند تشكر كرد.



تشکیل مجلس نیرومند و در راس امور محصول برگزاری انتخابات آزاد و سالم است



خاتمي در ادامه با اشاره به اعتبار و جايگاه "مجلس" در نگاه امام و برداشت و تحليل مردم از نقش خود در اداره كشور افزود: امروز شايسته مردم ما اين است كه نظامي مردم سالار و توام با ارزشهاي الهي و معنوي از جمله كرامت انسان ،عدالت و راستي و پاكي داشته باشند و مجلس در تحقق اين خواسته نقش برجسته و غير قابل انكاري دارد.

وي برگزاري انتخابات آزاد و سالم را در تشكيل مجلسي اين چنين مورد تاكيد قرار داد و افزود:اگر خير خواهان و دوست داران انقلاب و مردم بر روي اين مسئله تاكيد مي كنند بخاطر اهميت مجلس و ديگر نهادهايي است كه همه هويت ،مشروعيت و اعتبار خود را از راي مردم مي گيرند.



سید محمد خاتمي تاكيد كرد كه حرمت نهادن به اراده و خواست مردم مسئله مهمي است و مجلسي كه بر آمده از اراده آزاد وتصميم واقعي مردم باشد ، علاوه بر آنكه تدوين گر قوانين و سازو كارهاي اداره كشور است و بر تمامي امور نظارت دارد ، مي تواند جلوي ديكتاتوري ها و انحرافات و بسياري از مشكلات و كجرويها را بگيرد.

موضع رهبری نسبت به تحقیق و تفحص از نهادهای تحت نظارت ایشان موید نظارت مجلس بر همه ارکان نظام است

وي با اشاره به صلاحيت و امكان نظارت و تحقيق و تفحص مجلس برتمامي دستگاهها و نهادها ي كشورافزود: در مجلس ششم زماني كه موضوع تحقيق و تفحص از نهادهاي تحت نظر رهبري نيز مطرح شد،ايشان گفتند مجلس مي تواند در اين امور نيز وارد شود و اين يعني اينكه حوزه تحقيق و تفحص و نظارت مجلس بر همه اركان اعم از نظامي ، امنيتي ، سياسي و حقوقي و غيره است.

رييس جمهور سابق كشورمان افزود: اگر ما بر برگزاري انتخابات سالم و آزاد تاكيد مي كنيم، در درجه اول براي اين است كه مجلسي نيرومند و برآمده از تمامي سلايق و تفكرات همه مردم ايجاد شود و از سوي ديگر مجلسي نيرومند تشكيل شود كه در راس امور بوده و بر تمامي دستگاهها و اركان نظارت داشته باشد و همچنین است وضع نسبت به سایر نهادهائی که بر آمده از انتخابات هستند.

خاتمي با تشكر از نمايندگان فراكسيون خط امام مجلس شوراي اسلامي گفت: شما علاوه بر نمايندگي مردم حوزه انتخابيه خود، بخاطر محدوديت هايي كه در انتخابات ايجاد شد ، وظيفه و مسوليت نمايندگي بخش هاي عظيمي از مردمي كه از داشتن نامزد مورد نظر و در نتیجه نماينده محروم شدند و نتوانستند در انتخابات شركت كنند را نيز بر عهده داريد.



همه نمایندگان با هر گرایش سیاسی قابل احترام هستند؛ اما اقلیت مجلس بدلیل حذف کاندیداهای اصلاح طلب که خواست و اراده اکثریت معنوی جامعه را نمایندگی می کند وظیفه سنگینی دارد



وي افزود: مردم ضمن علاقه و پايبندي به انقلاب و سرنوشت كشور، سلايق و گرايشهاي متنوعي دارند و متاسفانه در مواردي از جمله انتخابات اخير مجلس ، دريغ شد از آن كه بتوانند كانديداي مورد نظرشان مورد تایید قرار گیردتا او را انتخاب کنند.

سید محمد خاتمي خاطر نشان ساخت: جريان اصلاحات در انتخابات مجلس هشتم از داشتن كانديدا در تمامي حوزه ها ي انتخاباتي محروم شد و تنها توانست به جز تهران 104 كانديداي خود را در معرض راي و اراده مردم قرار دهد و با آنكه بسياري از چهره هاي اصلاح طلبان حذف شدند، بيش از نيمي از كانديداهاي تائید شده اصلاح طلبان به مجلس راه يافتند.

رييس جمهور سابق كشورمان گفت : به رغم محدوديتهاي بسيار گفتند كه اصلاح طلبان جايگاهي در ميان مردم ندارند و ما مي گوييم اگر 290 كانديداي ما در حوزه هاي انتخابيه را تاييد صلاحيت مي كرديد ، امروز جريان اصلاحات جريان غالب مجلس هشتم نبود؟اگر آنها جايگاهي در ميان مردم ندارند چرا تمهيداتي فراهم مي كنيد تا آنها در معرض راي مردم قرار نگيرند؟

خاتمي تصريح كرد كه اقليت مجلس با تمامي ملاحظات پيدا و پنهان خوب عمل كرد و شايد در بخشهايي مي شد بهتر عمل كرد چرا كه شما بار سنگين كساني را كه مي توانستند آراي مردم را كسب كنند و در كنار شما باشند و محروم شدند نيز بر دوش داريد.

وي افزود: نمايندگان از هر جناح و گرايش سياسي قابل احترام هستند اما اقليت مجلس خواست و اراده اكثريت معنوي جامعه را نمايندگي مي كند و بايد با توجه به اين وظيفه مهم خواست اكثريت را مورد توجه قرار دهد.



تاكيد ما بر انتخابات سالم ، حفظ سلامت در تمامي مراحل انتخابات از مقدمات تا نحوه تشخيص صلاحيتها ، حقوق كانديداها در نظارت بر صندوقها و روند راي گيري و شمارش آرا است

رييس جمهور سابق كشورمان با اشاره به انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي گفت:خواست ما در گذشته و امروز موارد مشخصي بوده كه حتي پس از حوادث انتخابات اخير كشور نيز بر آن تاكيد كرديم.بايد شرايط حضور با نشاط مردم و تامين حقوق آنان تضمين شود وبايد سازوكاري براي انتخابات تدوين شود كه كمترين محدوديت براي آزادي راي مردم و بيشترين فضا براي تحقق خواست و اراده آنان فراهم شود.

وي تاكيد كرد كه منظورازانتخابات ناسالم فقط امکان وقوع تقلب در راي گيري نيست، بلكه تاكيد ما بر انتخابات سالم ، حفظ سلامت در تمامي مراحل انتخابات از مقدمات تا نحوه تشخيص صلاحيتها ، حقوق كانديداها در نظارت بر صندوقها و روند راي گيري و شمارش آرا است.

خاتمي افزود: اگر خروجي انتخابات اين باشد كه مردم احساس كنند كه اولا كانديداهايشان در انتخابات حضور دارند و ثانيا آراي اعلام شده همان آراي داده شده است و مقدمات انتخابات مانع حضورشان نشده ، بر سلامت آن اطمينان خواهند يافت و همگی با اشتیاق در انتخابات شرکت می کنند.

كف و خواست اصلاح طلبان در گذشته و امروز

رييس جمهور سابق كشورمان كف و خواست اصلاح طلبان را در گذشته و امروز چنين بر شمرد:

1- آزادی زندانيان و ایجاد فضای آزاد برای همه احزاب و گروهها و رفع محدودیت های نا به جا

2- پای بندی همگان بخصوص مسئولان به قانون اساسي و اجرای همه جانبه و کامل آن بخصوص اهتمام به روح قانون اساسی؛

3- فراهم آوردن سازوكاري براي برگزاري انتخابات سالم و آزاد.



وي افزود:نمي شود به جز يك سليقه براي همه سليقه ها انواع محدوديت ها را ايجاد و انواع اتهامات را رديف كرد و بعد گفت آزادي و مردم سالاري وجود دارد.نمي شود كساني را كه در جبهه ها بودند، هشت سال از انقلاب و مردم دفاع كردند و در كنار امام خدمات شايسته اي به نظام داشته اند را به اتهام دروغ ضديت با نظام حبس يا حذف كرد.

سید محمد خاتمي با تصريح اين مطلب كه بخش قابل توجهي از زندانيان سياسي که منتقد و معترض به وضعيت موجود بودند و حتي اگر اشتباهي داشتند حق نبود که بازداشت و محکوم شوند، گفت :چرا با خانواده هاي زندانيان كه متقاضي حقوق مسلم شرعي و قانوني زندانيان شان هستند برخورد ناروا مي شود. رئيس جمهور سابق كشورمان از نمايندگان مجلس خواست تا براي حفظ نظام ودستاوردهاي انقلاب و مردم سالاري كه مورد تاكيد امام بود، تلاش كنند تا ان شالله روند انتخابات در كشورسالم و آزاد گردد.

رئیس بنیاد باران گفت : من نمی گویم که برخي عمدا بناي ناديده گرفتن راي و اراده مردم را دارند و يا مي خواهند در انتخابات تقلب شود، اگر چه صاحبان اين تفكر كم نيستند، بلكه مي گويم بايد آنچه كه متناسب با خواست و اراده مردم است و با روح قانون اساسي هماهنگي دارد مبناي كار قرار گيرد تا مردم با آزادي و امنيت در عرصه حضور يابند.

وي با اشاره به اينكه تا انتخابات زمان بسياري مانده افزود: اگر اين شرايط محقق شد تصميم مي گيريم كه چگونه عمل كنيم.اما با توجه به روندي كه هم اينك حاكم است به نظر مي رسد شرايط در آينده سخت تر و راهها بسته تر و محدوديت ها گسترده تر خواهد شد.



افزايش اختيارات رييس جمهور بدون ارايه لايحه حل شد!

خاتمي در ادامه به تقديم دولايحه دولت خود به مجلس ششم اشاره كرد و افزود يكي از اين لوايح افزايش اختيارات رييس جمهور بود كه اين موضوع بدون ارايه لايحه حل شد!!! و ديگري تاكيد بر برگزاري انتخابات آزاد و سالم بود كه همچنان معطل است.

رييس جمهور سابق كشورمان در ادامه به فضاي سياسي كشور اشاره كرد و گفت:فضاي امروز كشور نه متناسب با شان نظام جمهوري اسلامي است و نه به نفع افراد است. فضاي امنيتي، سخت گيريهاي عجيب و غريب و اتهام زني ها، دروغ گويي ها که به نام نظام حاكم شده و با اين دروغ ها و دروغ پردازی ها برخورد نمی شود؛ بلكه احیانا به عنوان مستند برخي برخوردها مورد توجه نيز قرار مي گيرد.

وي افزود:از دروغگويان و از تهمت زنندگان شكايت مي شود، اما رسيدگي نمي شود . حتي مراجع بزرگوار و شخصیت های برجسته را نيز مورد تعرض و اهانت قرار مي دهند و براي مراجع دستور و تكليف صادر مي كنند يا به آنها تعرض مي نمايند ولی کسی جلوی آنها را نمی گیرد و در مقابل دمادم نیروهای فعال اجتماعی را می گیرند یا محدود می کنند.



حد اهانت از اشخاص و افراد به نهادهايي چون مرجعيت رسيده است

خاتمي افزود: مراجع مهمترين مسئله شان دفاع از اصل دين و حقانيت آن است وهمواره ملجا و پناه مردم بوده اند و اگر عده اي به هر انگيزه اي مشكلاتشان را با آنها مطرح كرده اند نبايد اينگونه مورد هجوم قرار گيرند.

وي ادامه داد:حد اهانت از اشخاص و افراد به نهادهايي چون مرجعيت رسيده است و هيچكس در مقابل اهانت کنندگان نمي ايستد و به راحتي دروغ مي گويند، تهمت مي زنند و متاسفانه برخي برخوردهاي نهادهاي رسمي قضايي و امنيتي نيز مبتني بر همين دروغ ها و تهمت هاست و اين مسئله خطر ناكي است كه دودش به چشم نظام مي رود.

خيال نكنند با حذف جريان منتقد و معترض اما پايبند به چارچوب موازين قانوني وديني به نفع انقلاب كار مي كنند

رييس جمهور سابق كشورمان تاكيد كرد:خيال نكنند اين روش هاي بر خلاف موازين قانوني و شرعي به نفع نظام تمام مي شود. خيال نكنند با حذف جريان منتقد و معترض اما پايبند به چارچوب موازين قانوني وديني به نفع انقلاب كار مي كنند. ممكن است برخي از افراد و گروه ها که اصل نظام را قبول داشتند ولی ایراد و اعتزاضی دارند به دامن ديگر علاقمندان به نظام ولو منتقد بیایند. اما با اين كارهابخش های مهمی از جامعه زده می شود ولی متاسفانه به دامن کسانی می افتند که اصل نظام را قبول ندارند.

وي افزود: ما با اين روشها مخالف هستيم. ما مي گوئيم بگذاريد مردم آزادانه انتخاب كنند ما مي گوئيم چرا به نام امام و از سوي كسانيكه هيچ مناسبتي با امام و خط امام نداشته اند از امام چهره زشت ترسيم مي شود؟چرا كسانيكه از سينه چاكان نظام و انقلاب و امام بودند به ضديت با انقلاب و نظام متهم شده اما كسانيكه هيچ علاقه اي و ربطي به امام و انقلاب نداشته اند مدعي خط امام (ره) مي شوند.



مي گوئيم نظام خوب است ولی روش ها و سیاست ها قابل نقد و اصلاح هستند

سید محمد خاتمي تصريح كرد:ادامه اين شرايط تضعيف نظام است. ما از نظام دفاع مي كنيم و مي گوئيم نظام خوب است ولی روش ها و سیاست ها قابل نقد و اصلاح هستند ؛ با حذف و برخورد های خشن و نا روا صداهائی تقویت می شود که با اصل نظام و انقلاب مخالف است چه در بیرون و چه در درون.

وي افزود:ستم و ظلم بد است و بدتر از آن اين است كه به نام نظام و انقلاب ستم شود. انقلاب آمد تا به كسي ستم نشود. امام آمد تا مردم روي پاي خود بايستند.

وي گفت:دست عوامل بيگانه و دشمنان اصلي نظام در دامن زدن خشونت، ترور و تخريب فعال شده است. ترور دانشمندان هسته اي، عمليات تروريستي در جنوب كشور و شهادت جمع بسياري از مردم نشان دهنده اين است كه جرياني که با نظام و انقلاب و ملت و کشور معارض است باز فعال شده است.

وي گفت: علاوه بر تحریم ها و فشارها به نظر می رسد که وارد فاز عملياتي براي ضربه زدن به كشور شده اند.



هشدار به کشورهای غربی در خصوص حمایت از جریان فاسد تروریستی



رييس جمهور سابق كشورمان تصريح كرد:يك جريان فاسد که دستش آلوده به خون فرزندان پاك اين كشور است و بدترين امواج تروريستي را بوجود آورده و در دامن بزرگترين دشمن اين كشور جاي گرفته و حتي از سوي آمريكا و غرب هم به عنوان گروه تروریست شناخته شده است دوباره مورد حمایت قرار گرفته تا فعال شود.دولت ها و شخصیت های سیاسی مختلفی به حمایت از آنان برخاسته اند تا از لیست تروریست ها خارج شوند و فعالیت گسترده داشته باشند.

در مجلس بايد به كشورهاي غربي بگوئيد كسانيه جز خونريزي، كشتار و خيانت دستاوردي براي ملت نداشته اند، با اين اقدامات سبب مي شويد كه ملت ما هم اعتراض و نفرت خود از این باندهای جنایتکاررا به حامیان آنها در غرب تسری دهند.



نبايد با كج انديشي و اشتباه فضاي داخل نقد و اعتراض را بست

رييس جمهور سابق كشورمان تاكيد كرد كه نبايد با كج انديشي و اشتباه فضاي داخل نقد و اعتراض را بست و فضاي تهمت و دروغ و دغل را گشود و به بهانه آن با فرزندان انقلاب رفتارنارواداشت.

سيد محمد خاتمي گفت: تلاش عمده دشمنان انقلاب بر روي اين نكته متمركز شده است كه انقلاب همين است كه با فرزندان خود اينگونه برخورد مي كند و تحمل حتي اعتراض و انتقاد فرزندان خود را هم ندارد و متاسفانه در داخل نيز كساني با برخوردهاي تند و اشتباه مستندات اين ادعا را فراهم و در اختيارشان قرار مي دهند.هر دو اين تفكر به اصل انقلاب و نظام لطمه خواهد زد.

رييس جمهور سابق كشورمان با تاكيد بر اين نكته كه انتقاد و اعتراض حق مردم است و اگر برخي ديدگاه و روش ها را نمي پسندند نبايد مورد ستم قرار بگيرند ، افزود: بگذاريد فضاي داخل كشور فضاي همگرايي و مودت و نقد باشد و توان و نيروهاي كشور به جاي برخورد با يكديگر؛صرف خدمت به كشور و انقلاب و مقابله با تهديدات خارجي شود.



آنچه بايد امروز مورد توجه باشد اجراي موفق هدفمندي یارانه ها است و اگر اين قانون به درستي و خوبي اجرا نشود همه زيان خواهيم ديد

خاتمي در ادامه با توجه به آغاز هدفمندي يارانه ها و برخي نگراني ها از شيوه اجراي اين طرح گفت: هدفمند كردن يارانه ها كار بزرگي است و انجام آن همت خوبي مي خواهد و خوشحال هستيم كه نظام در اين موقعيت تصميم گرفت تا اين كار صورت گيرد و همه بايد تلاش كنيم تا اين كار با كمترين هزينه و مشكل و با بيشترين فايده ادامه يابد و به سرانجام مطلوب برسد.

وي با اشاره به اينكه درست اجرا شدن اين طرح بسيار مهم است، گفت: در دوره قبل هم بسيار تلاش شد تا هدفمند سازي بخصوص در مورد انرژي اجرا شود ومقرر بود منابع مالي حاصل از اجراي طرح كه حدود 20 هزار ميليارد تومان بود در درون بودجه نيايد و براي اصلاح حاملهاي انرژي و جبران آسيب فشاری که احیانا به برخي دهك ها وارد می آید هزينه شود.

رييس جمهور سابق كشورمان يادآوري كرد:مجلس ششم در قالب برنامه چهارم اين موضوع را تصويب كرد اما مجلس هفتم با اجراي آن مخالفت كرد. اين مهم به بهترين وجه در برنامه چهارم ديده شده بود كه سوال اين است كه چرا اين برنامه اجرا نشد؟البته در آن برنامه ما رشد 8 درصدی هم را برای اقتصاد در نظر گرفته بودیم.

خاتمي با اشاره به اين كه دولت او در طول 8 سال حدود 160 ميليارد دلار درآمد نفتی داشت و برای برنامه 5 ساله حدود دویست ميليارد دلار درآمد ارزی نفتی و غیر نفتی در نظر گرفته بود ،افزود: ما پیش بینی رشد 8 درصد را با همین درآمد ارزی داشتیم و کاملا قابل تحقق بود چرا که پیش از آن و با درآمد و کارآمدی کمتر رشد 7.2 درصدی (بدون نفت) و 6.2 درصدی با نفت را تجربه کرده بودیم و فکر می کنم متوسط رشد اقتصادی در 4 سال دوم در دولت ما 5.4 بود که خود یک رکورد بود.

وي افزود:طرح هدفمندي خوب است اما حتما بايد توليد و رونق اقتصادي در كشور پدید آید و هر گونه اصلاح بايد در متن و دامنه آن صورت گيرد.

وي افزود: در دولت اصلاحات تصمیم های مهمی اتخاذ شد از جمله قانون مالياتهاو سرمايه گذاري خارجي اصلاح و تصویب شد و شرايط براي رسيدن به رشد 8 درصد در دسترس بود.

رييس جمهور سابق كشورمان تصريح كرد:می دانیم که در 4-5 سال گذشته متجاوز از 400 میلیارد دلار از فروش نفت عاید کشور شده است و اگر ما اين درآمد ارزي را داشتيم، هدف گذاري مان براي برنامه چهارم بهتر بود و مسير اهداف بيست ساله چشم انداز ،16 ساله يا كمتر قابل دسترسي بود اما با شرايط امروز آيا براي 20 سال ديگر اهداف چشم انداز بيست ساله كه 5 سالش گذشته است، قابل تحقق است؟

خاتمي افزود: اينكه مي گويند ديگران نخواستند ويا نكردند، معني ندارد ديگران نيز تصميم به اجرا داشتند اما شرايط فراهم نشد و همراهي ها ميسر نبود.

وي گفت: با تمام اين مباحث آنچه كه بايد امروز مورد توجه باشد اجراي موفق هدفمندي یارانه ها است و اگر اين قانون به درستي و خوبي اجرا نشود همه زيان خواهيم ديد.

سید محمد خاتمي افزود:درآمدهاي ناشي از اجراي هدفمندي یارانه ها بايد استحصال شده و به هيچ وجه صرف كسري بودجه سالانه به خصوص در امور جاري نشود و ضمن كمك به تامين زندگي افراد آسيب پذير، به توليد لطمه نزند.ومجلس بايد نظارت جدي و دقيق داشته باشد تا طرح به خوبي اجرا شود.

در ابتداي اين نشست نمايندگان عضو فراكسيون خط امام مجلس شوراي اسلامي گزارش كاملي از وضعيت حوزه هاي مختلف كشور در عرصه اقتصادي،فرهنگي،اجتماعي، سياسي و بين الملل به اطلاع رييس جمهور سابق كشورمان رساندند و تحليل خود را از شرايط كشور و چشم انداز آينده آن تبيين نمودند.

هیچ نظری موجود نیست: